MINA PUBLICERADE BÖCKER

NY BOK !

UTGIVEN MAJ 2021

HÄR KAN NI LADDA NER BÖCKERNA


IBöckerna är tillgängliga hos de flesta nätbokhandlare och streamingstjänster.

Några exempel; Saga Egmont, Adlibris, Bocus, Bokon, Amazone, Google Play, Apple Books mfl

Streaming via Storytel, Bookbeat, Nextory mfl.

Kan även laddas ner via bibliotek.

DEN SOM INTE TAR RISKER DRICKER INTE CHAMPAGNE


Den 2 juni klockan 15:31 utsätts den svenska sjöövervakningscentralen för en mystisk attack. Plötsligt är hela Östersjön en död vinkel och det svenska försvaret famlar i mörker. Bara timmar senare förlorar två drönarpiloter all kontakt med den drönare som patrullerar vattnet mellan Stockholms skärgård och Åbo. Vem är det som ligger bakom denna svenska blackout?

Det som utlöst alltihop är mordet på en trettiotreårig IT-specialist i Umeå. Kort innan han avrättas i sin egen farstu har han lämnat ifrån sig ett USB-minne med minst sagt känslig information. Det råder ingen tvekan om att han varit en viktig bricka i ett topphemligt politiskt spel. Ett spel där högerextremister, ryssar och en högt uppsatt SÄPO-agent spelar de största rollerna.


ISBN: 9788726858389

Språk: Svenska

Utgiven: 2021-05-07

Förlag: Saga Egmont

Tillgängliga elektroniska format: Epub - vattenmärkt

SAGA EGMONT

UTGIVEN AUGUSTI 2020 Reviderad utgåva

SAGA EGMONT

URMAKARENS DOTTER


I Georgien jäser hatet mot ryssarna, en grupp nationalister förbereder ett terrorattentat och plötsligt befinner sig Umeå, Europas nyutnämnde kulturhuvudstad, i fokus. Men händelserna tar sin början långt tidigare. Efter andra världskriget tvingas två ryska vänner mot skilda öden. Ivan blir satt i norskt fångläger, medan Leonid återvänder till Sovjetunionen med några dokument som ska säkerställa hans familjs framtid. Historierna vävs samman i Larisa Bulatovna-Lind som bär vidare på fars livslånga bitterhet och sin mors lidande. När hon försöker spåra sin familjs olycka bakåt i tiden korsar hon omedvetet terroristernas planer. En smutsig bomb har riktning Umeå.
ISBN:  9788726510508

Språk: Svenska

Utgiven: 2021-08-01

Förlag: Saga Egmont

Tillgängliga elektroniska format: Epub - vattenmärkt


Tidigare utgiven 2014 i annat bolag som tryckt utgåva